free css templates

Kisfaludy Program projekt információk

Kedvezményezett neve: Nasihat Kft.
Támogatott projekt címe: A szerencsi Pepita Macska vintage étterem, kávézó és vendégház fejlesztése
Pályázat azonosító száma: ET-2021-02-060
Szerződött támogatás összege: 80.850.000Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A 2013-ban bejegyzett gyöngyösi Nasihat Kft. 2016. áprilisától üzemelteti a Pepita Macska Vintage Étterem és Kávézót Szerencsen, ami egyúttal a projekt megvalósítási helyszíne. Az étterem a jelentős turista és tranzitforgalmat lebonyolító 37-es út közelében, a belvárosban, a szerencsi vár közvetlen környezetében fekszik. Jelentős rendezvények alkalmával, mint pl. a szerencsi csokifesztivál, az étterem utcája sétálóutcává változik.

Az étterem az elmúlt évek alatt a növekvő vendég igények kiszolgálására terasszal és egy 80 fő befogadására alkalmas különteremmel bővült. Jelen projekt keretében a projektgazda 4 db, egyenként 2 ágyas apartman kialakítását tervezi a jelenlegi épület tetőterében, ami belsőépítészetében az étterem és a névadó vintage jelleggel, prémium minőségben valósul meg. A szálláshely szolgáltatásait egy, a férőhelyek hez igazodó kis wellness részleg egészíti ki. A telken a szálláshelyhez kapcsolódó parkolóhelyek is kialakításra kerülnek, továbbá megújuló energia használatára is sor fog kerülni. Az étterem elavult konyhatechnológiája szintén fejlesztésre kerül.

A különterem fejlesztésének eredményeként, a hangtechnika és a berendezés fejlesztésével egy multifunkciós rendezvényterem jön létre, ami az esküvők mellett egyéb rendezvények, kisebb konferenciák megtartására is alkalmassá válik.

A projekt része továbbá elektromos autó töltő kiépítése.

A projekt eredményeként egy 519 nm-es vendéglátóhely és egyéb szálláshely besorolású 4 szobás, 4*-os besorolású szálláshely jön létre.

Támogatott projekt befejezési dátuma: 2022. december 31.

Kisfaludy Program

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

© Copyright 2024 Nasihat Kft.
Minden jog fenntartva!